Browsing by Author CHIRSANOVA, Aurica
Showing results 17 to 36 of 62
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2021 | HUMMUS FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE SEMINȚE DE CANNABIS SATIVA L. AUTOHTONE | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; STURZA, Rodica |
2021 | Iaurt fără lactoză fortificat cu fier | CAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
2021 | THE IMPACT OF FOOD WASTE AND WAYS TO MINIMIZE IT | CHIRSANOVA, Aurica ; CALCATINIUC, Dumitru |
2022 | Instrumente de referință pentru pregătirea și prezentarea probelor la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practice | SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; TURCANU, Dinu |
2022 | Isolation, characterization and application of acetic acid bacteria from local wine products | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; STURZA, Rodica ; GAINA, Boris |
2021 | Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) flour impact on bread quality | CHIRSANOVA, Aurica ; CAPCANARI, Tatiana ; GÎNCU, Ecaterina |
2022 | Managementul restaurantelor și servicii de catering | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; RADU Oxana ; DESEATNICOV, Olga |
2020 | THE METHODOLOGICAL ASPECTS OF USING REAL-TIME PCR IN ACETOBACTER DETECTION | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; ZGARDAN, Dan ; MITINA, Irina ; GAINA, Boris |
2022 | Microbiologie alimentaire | CHIRSANOVA, Aurica ; REȘTICA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; BOISTEAN, Alina |
2011 | Modificarea calităţii biscuiţilor aglutenici obţinuţi din făină de soriz (Sorghum oryzoidum) în perioada de păstrare | SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; COSCIUG, Lidia ; DESEATNIC-CILOCI Alexandra |
2011 | Modificarea calităţii pandişpanului aglutenic din făină de soriz (Sorghum oryzoidum) în perioada de păstrare | SIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; COSCIUG, Lidia ; DESEATNIC-CILOCI, Alexandra |
2022 | Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RADU Oxana ; DESEATNICOV, Olga ; SUHODOL, Natalia ; BOISTEAN, Alina |
2023 | Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru |
2022 | Optimization of process parameters for vinegar production using concentrated apple or grape juice | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; STURZA, Rodica ; GAINA, Boris |
2022 | Pastry sauce with carob (Ceratonia siliqua) powder | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RADU Oxana ; SIMINIUC, Rodica |
2022 | Personalized nutrition and intelligent technologies for my well-being | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav ; CHIRSANOVA, Aurica ; POJAR, Daniela ; CUJBA, Rodica |
2022 | Possibilities of promoting gastronomic tourism in the Republic of Moldova | CHIRSANOVA, Aurica ; NISTIRIUC, Alexandru ; LITVIN, Aurelia |
2022 | Procedeu de obținere a iaurtului cu făină de topinambur (Helianthus tuberosus) | GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; POPESCU, Liliana ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina |
2021 | Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinambur | CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina |
2021 | Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinambur | CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina |