Department of Food Technology
Organization name
Department of Food Technology
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2022 | Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
2 | 2018 | Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L. | CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur |
3 | 2021 | Procedeu de obţinere a fibrelor alimentare din şrot de seminţe de in | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
4 | 2022 | Procedeu de obţinere a iaurtului din lapte de capră şi de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
5 | 2017 | Procedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovină | SCRIPCARI, Ion ; GRUMEZA, Irina ; MACARI, Artur ; GUDIMA, Angela ; COEV, Ghenadie |
6 | 2023 | Procedeu de obţinere a sosului funcţional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |