Department of Food Technology
Organization name
Department of Food Technology
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 2 Carne de bovină, uscare, maturare
- 1 Aluat, triticale, drojdie
- 1 Biscuiți, făină, semințe de struguri
- 1 carne, bovină, proteine, enzime
- 1 Cartamină, precartamină, coloranți biologic activi
- 1 Colorant natural, iaurt, șofrănel
- 1 Compuși fenolici, industria alimentară, miez de nucă
- 1 Dairy industry, ice cream, mixture of normalized milk
- 1 dairy industry, yoghurt, high biological value
- 1 diet, protein, vitamin B12
- next >
Type
- 50 Award
Fulltext
Results 21-40 of 50 (Search time: 0.004 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
21 | 2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
22 | 2022 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
23 | 2023 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
24 | 2023 | Procedeu de maturare prin uscare a cărnii de bovină | BULGARU, Viorica ; POPESCU, Liliana ; DUDUSH, Veaceslav |
25 | 2021 | Procedeu de obținere a coloranților din petale de Șofrănel | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
26 | 2021 | Procedeu de obținere a fibrelor alimentare din șrot de semințe de in | BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
27 | 2022 | Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
28 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
29 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
30 | 2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
31 | 2019 | Process for bleaching nuts Juglans regia L. | CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia |
32 | 2022 | Process for obtaining functional sauce | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
33 | 2023 | Process for obtaining functional sauce from sea buckthorn berries | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
34 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING OF DIETARY FIBER FROM FLAXSEED POMACE | Baerle, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur |
35 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING RED DYE CARTHAMIN IN POWDER FORM | SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa |
36 | 2022 | Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milk | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
37 | 2022 | Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milk | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
38 | 2019 | Process for producing a functional curd cream | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; STAN Manuela Cristina ; SORAN Maria-Loredana |
39 | 2020 | Process for producing a functional curd cream | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA, Rodica ; LUNGU, Ildiko ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana |
40 | 2019 | Process for producing a functional curd dessert | GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU, Liliana ; STURZA, Rodica ; LUNG, Ildiko ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; SORAN, Maria-Loredana |