Department of Food Technology
Organization name
Department of Food Technology
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Fulltext
Results 1-14 of 14 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2022 | Antimicrobial effect of basil, thyme and tarragon against S. Abony | COJOCARI, Daniela ; MACARI, Artur ; SANDULACHI, Elizaveta |
2 | 2022 | ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF SEA BUCKTHORN GROWNIN THE REPUBLIC OF MOLDOVA | SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; POPA, Sergiu ; TURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
3 | 2022 | Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur |
4 | 2022 | Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extracts | POPESCU, Liliana ; SORAN Maria-Loredana ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; KACSO, Irina ; CIORÎŢĂ, Alexandra ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; MACARI, Artur ; BARBAROȘ, Maria-Marcela ; STURZA, Rodica |
5 | 2022 | Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries | DIANU, Irina ; MACARI, Artur ; NETREBA, Natalia ; BAERLE, Alexei ; BOEŞTEAN, Olga ; SANDU, Iuliana |
6 | 2022 | Composition for the production of biscuits with high biological value | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
7 | 2022 | Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
8 | 2022 | Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată | BOEŞTEAN, Olga ; NETREBA, Natalia ; MACARI, Artur |
9 | 2022 | Food packing – problems and perspectives | SUBOTIN, Iurie ; MACARI, Artur ; DRUȚĂ, Raisa |
10 | 2022 | Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
11 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
12 | 2022 | Procedeu de obţinere a iaurtului din lapte de capră şi de vacă | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
13 | 2022 | Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milk | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |
14 | 2022 | Process for obtaining yogurt from goat's and cow's milk | CUȘMENCO, Tatiana ; MACARI, Artur ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta |