Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 Alimente funcționale, produse de panificație
- 1 antioxidant activity
- 1 bakery industry, biological values, phenolic compounds
- 1 Bakery industry, bread, dietary fibers
- 1 morărit, panificație, alimente funcționale, pâine
- 1 polyphenols
- 1 Pâine, in
- 1 swelling index
- 1 tehnologii inteligente, nutriție
- 1 vegetable powders
- next >
Fulltext
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.002 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2022 | Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta | COVALIOV, Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; RESITCA, Vladislav ; SUHODOL, Natalia ; GROSU, Carolina ; SIMINIUC, Rodica |
2 | 2023 | Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru |
3 | 2021 | Procedeu de ob ţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţ e de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
4 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
5 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
6 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BREAD WITH THE ADDITION OF FLAXSEED FLOUR | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
7 | 2022 | Process for obtaining functional bread with the addition of flaxseed flour | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
8 | 2021 | PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVE | CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj |