Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 Alimente funcționale, produse de panificație
- 1 bakery industry, biological values, phenolic compounds
- 1 Fermentare acetică, oțet, coaja de nucă
- 1 food industry, fermentation, white wine
- 1 Iaurt, lactoză, lapte
- 1 Industria de panificaţie, cozonac, floră spontană
- 1 Miez de nuci, șrot, patiserie
- 1 Oțet, vin alb, coji de nuci, fermentare
- 1 Panificație, patiserie, cozonac
- 1 Pâine, in
- next >
Type
- 12 Award
Fulltext
Results 1-12 of 12 (Search time: 0.0 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2021 | Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
2 | 2021 | Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
3 | 2021 | Functional pastry sauce based on Carob pods with no added sugar | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
4 | 2021 | Iaurt fără lactoză fortificat cu fier | CAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
5 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
6 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
7 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BREAD WITH THE ADDITION OF FLAXSEED FLOUR | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
8 | 2021 | The process for obtaining vinegar from white wine fermented in walnut shell (Juglans regia L.) | BOIȘTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav ; GAINA, Boris |
9 | 2021 | SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
10 | 2021 | Umplutură funcţională din șrot din miez de nuci (Juglans Regie L) utilizată în patisserie | CAZAC, Viorica ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga |
11 | 2021 | UTILIZAREA COJILOR DE NUCI IN FERMENTAREA OȚETULUI | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris |
12 | 2021 | Utilizarea cojilor de nuci in fermentarea oțetului | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; GAINA, Boris |