Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 Alimente funcționale, produse de panificație
- 1 bakery industry, biological values, phenolic compounds
- 1 bakery industry, functional foods
- 1 bread volume
- 1 dough fermentation
- 1 dovleac, batoane funcționale, miere, cacao
- 1 food industry, functional products, pumpkin pulp flour
- 1 Iaurt, lactoză, lapte
- 1 Iaurt, pulbere, topinambur
- 1 Jerusalem artichoke
- next >
Results 1-17 of 17 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2021 | Functional pastry sauce based on Carob pods with no added sugar | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
2 | 2021 | HUMMUS FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE SEMINȚE DE CANNABIS SATIVA L. AUTOHTONE | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; STURZA, Rodica |
3 | 2021 | Iaurt fără lactoză fortificat cu fier | CAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
4 | 2021 | Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) flour impact on bread quality | CHIRSANOVA, Aurica ; CAPCANARI, Tatiana ; GÎNCU, Ecaterina |
5 | 2021 | Procedeu de ob ţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţ e de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
6 | 2021 | Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinambur | CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina |
7 | 2021 | Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinambur | CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina |
8 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
9 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
10 | 2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
11 | 2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleac | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
12 | 2021 | PROCESS FOR MAKING ACHLORIDE BREAD STICKS | SUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav |
13 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BARS FROM PUMPKIN (CUCURBITA MAXIMA) | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
14 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BREAD WITH THE ADDITION OF FLAXSEED FLOUR | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
15 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING YOGURT WITH JERUSALEM ARTICHOKE POWDER (HELIANTHUS TUBEROSUS) | GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOIȘTEAN, Alina |
16 | 2021 | PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVE | CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj |
17 | 2021 | SOS DE COFETĂRIE FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE PĂSTĂI DE CAROB (CERATONIA SILIQUA) AUTOHTONE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |