Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 1 Băuturi nealcoolice, fructe, pomușoare
- 1 dovleac, batoane funcționale, miere, cacao
- 1 Industria laptelui, iaurt, topinambur
- 1 morărit, panificație, alimente funcționale, pâine
- 1 oțet, vin alb, coji de nuci
- 1 panificație, patiserie, cozonac cu maia
- 1 Panificație, produse acloride
- 1 produse de patiserie, umpluturi pentru patiserie, proprietăţi funcţionale specifice
- 1 produse gelatinoase dulci
- 1 sos funcțional, cătină albă, separare
- next >
Type
- 14 Patent
Fulltext
Results 1-14 of 14 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2021 | Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
2 | 2018 | Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L. | CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur |
3 | 2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
4 | 2021 | Procedeu de ob ţinere a pâinii funcţionale cu adaos de făină din seminţ e de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
5 | 2022 | Procedeu de obținere a iaurtului cu făină de topinambur (Helianthus tuberosus) | GÎNCU, Ecaterina ; CHIRSANOVA, Aurica ; POPESCU, Liliana ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina |
6 | 2018 | Procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulce | RADU Oxana ; POPESCU Liliana ; TATAROV Pavel ; BAERLE Alexei |
7 | 2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleac | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
8 | 2022 | Procedeu de obţinere a băuturilor nealcoolice | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana |
9 | 2022 | Procedeu de obţinere a beţişoarelor acloride (fără sare) | SUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina |
10 | 2021 | Procedeu de obţinere a oţetului din vin alb | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica |
11 | 2022 | Procedeu de obţinere a sosului funcţional | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
12 | 2023 | Procedeu de obţinere a sosului funcţional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
13 | 2021 | Procedeu de stabilizare a uleiurilor vegetale | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga |
14 | 2021 | Umplutură funcţională pentru patiserie | CAZAC, Viorica ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga |