Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 2 Food industry, acid fermentation, white wine vinegar
- 2 Valoare nutritivă, băuturi nealcoolice, consumatori
- 1 Alimente funcționale, produse de panificație
- 1 Apicultură, dezvoltare durabilă
- 1 bakery industry, biological values, phenolic compounds
- 1 Bakery industry, bread, dietary fibers
- 1 bakery industry, functional foods
- 1 bakery products industry, nutritional security
- 1 bakery products, bakery products, gluten
- 1 băuturi nealcoolice, valori nutritive, sortiment
- next >
Fulltext
Results 21-40 of 57 (Search time: 0.001 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
21 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
22 | 2021 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu făină de in | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |
23 | 2023 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu șrot din semințe de cânepă | CAPCANARI, Tatiana ; NEGOIȚA, Cătălina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
24 | 2023 | Procedeu de obținere a pâinii funcționale cu șrot din semințe de cânepă | CAPCANARI, Tatiana ; NEGOIȚA, Cătălina ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
25 | 2023 | Procedeu de obținere a sosului de cofetărie funcțional fără zahăr adăugat | CAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
26 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional | POPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
27 | 2022 | Procedeu de obținere a sosului funcțional din fructe de cătină albă | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; SIMINIUC, Rodica ; MACARI, Artur |
28 | 2021 | Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale | POPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
29 | 2022 | Procedeu de obţinere a băuturii nealcoolice | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana |
30 | 2023 | Procedeu de obţinere a băuturii nealcoolice | BOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana |
31 | 2023 | Procedura si compozitie pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz (Sorghum Oryzoidum) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
32 | 2023 | Procedura și compoziția de obținere a pâinii fără gluten cu adaos de pulpă din frunze de spanac (Spinacia Oleracea) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
33 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD FROM SORIZ FLOUR (SORGHUM ORYZOIDUM) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
34 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTEN-FREE BREAD WITH THE ADDITION OF PULP FROM SPINACH LEAVES (SPINACIA OLERACEA) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
35 | 2023 | PROCEDURE AND COMPOSITION FOR OBTAINING GLUTENFREE BREAD WITH THE ADDITION OF ELDERBERRY BERRY PULP (SAMBUCUS NIGRA) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
36 | 2022 | PROCEDURE FOR OBTAINING NON - ALCOHOLIC BEVERAGES | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana |
37 | 2019 | Process for bleaching nuts Juglans regia L. | CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia |
38 | 2021 | PROCESS FOR MAKING ACHLORIDE BREAD STICKS | SUHODOL, Natalia ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav |
39 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BARS FROM PUMPKIN (CUCURBITA MAXIMA) | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica |
40 | 2021 | PROCESS FOR OBTAINING FUNCTIONAL BREAD WITH THE ADDITION OF FLAXSEED FLOUR | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana ; SIMINIUC, Rodica ; GROSU, Carolina |