Department of Food and Nutrition
Organization name
Department of Food and Nutrition
Director
Parent OrgUnit
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of
OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)
Subject
- 2 Food industry, acid fermentation, white wine vinegar
- 2 Valoare nutritivă, băuturi nealcoolice, consumatori
- 1 Alimente funcționale, produse de panificație
- 1 Apicultură, dezvoltare durabilă
- 1 bakery industry, biological values, phenolic compounds
- 1 Bakery industry, bread, dietary fibers
- 1 bakery industry, functional foods
- 1 bakery products industry, nutritional security
- 1 bakery products, bakery products, gluten
- 1 băuturi nealcoolice, valori nutritive, sortiment
- next >
Type
- 57 Award
Fulltext
Results 1-20 of 57 (Search time: 0.004 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2022 | The acetic fermentation process of white wine vinegar / Procedeul de fermentație acetică a oțetului din vin alb | Boistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; GAINA, Boris ; SIMINIUC, Rodica |
2 | 2019 | Beverage emulsion from walnuts Juglans regia L. | POPOVICI, Cristina ; BAERLE Alexei ; PALADI, Daniela ; CAPCANARI, Tatiana ; TATAROV, Pavel |
3 | 2022 | Compositions and method for producing cozonac with spontaneous flora sourdough | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
4 | 2023 | Compoziții și procedee pentru obtinerea painii fara gluten din faina de soriz | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
5 | 2021 | Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
6 | 2021 | Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
7 | 2022 | Contributions regarding nutritional eradication of gluten consumption diseases (2021-2023) | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu |
8 | 2023 | Dezvoltarea durabilă a apiculturii : provocări economice, ecologice, de dezvoltare rurală și de sănătate publică | CHIRSANOVA, Aurica ; BOISTEAN, Alina ; VARARU, Anna ; CAPCANARI, Tatiana |
9 | 2021 | Functional pastry sauce based on Carob pods with no added sugar | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
10 | 2019 | Gluten-free cookies | SIMINIUC, Rodica ; COSCIUG, Lidia |
11 | 2021 | HUMMUS FUNCȚIONAL PE BAZĂ DE SEMINȚE DE CANNABIS SATIVA L. AUTOHTONE | CAPCANARI, Tatiana ; CHIRSANOVA, Aurica ; STURZA, Rodica |
12 | 2021 | Iaurt fără lactoză fortificat cu fier | CAPCANARI, Tatiana ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica |
13 | 2019 | Mayonnaise | CAPCANARI, Tatiana ; POPOVICI, Cristina ; PALADI, Daniela ; DESEATNICOV, Olga |
14 | 2019 | Mayonnaise - type food emulsions with high biological value | CAPCANARI, Tatiana ; POPOVICI, Cristina ; PALADI, Daniela |
15 | 2023 | Nutriție personalizată și tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; BOISTEAN, Alina ; POPOVICI, Violina ; GROSU, Carolina ; GUTIUM, Olga ; CUJBA, Rodica ; POJAR, Daniela ; POPESCU, Liliana ; BULGARU, Viorica ; ȚURCANU, Tatiana ; CHETROI, Vasile ; ICHIM, Ion ; DEREVLENCO, Vasile ; CHILIMARI, Dumitru |
16 | 2022 | Personalized nutrition and intelligent technologies for my well-being | SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav ; CHIRSANOVA, Aurica ; POJAR, Daniela ; CUJBA, Rodica |
17 | 2023 | Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltă | SUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica |
18 | 2021 | Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinambur | CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina |
19 | 2021 | Procedeu de obținere a iaurtului cu pudră de topinambur | CHIRSANOVA, Aurica ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; RESITCA, Vladislav ; CAPCANARI, Tatiana ; Boistean, Alina |
20 | 2023 | Procedeu de obținere a pandișpanului funcțional cu făină din semințe de armurariu | BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; POPOVICI, Violina ; CAPCANARI, Tatiana |