Department of Food and Nutrition

Organization name
Department of Food and Nutrition
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
Studenţilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Date Issued:  [2010 TO 2019]

Results 1-15 of 15 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12019Application of pareto principle in monitoring walnuts quality at storageSANDULACHI, Elizaveta ; BOAGHI, Eugenia ; TATAROV, Pavel ; RESITCA, Vladislav 
22019Beverage emulsion from walnuts Juglans regia L.POPOVICI, Cristina ; BAERLE Alexei ; PALADI, Daniela ; CAPCANARI, Tatiana ; TATAROV, Pavel 
32014Distribuția granulometrică a făinii de sorizSIMINIUC, Rodica 
42019Effect of lipophilic sea buckthorn extract on cream cheese propertiesGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; OPRIȘ, Ocsana-Ileana ; LUNG, Ildiko ; POPESCU, Liliana ; POPOVICI, Violina ; SORAN, Maria-Loredana ; PATRAS, Antoanela 
52019Gluten-free cookiesSIMINIUC, Rodica ; COSCIUG, Lidia 
62019MayonnaiseCAPCANARI, Tatiana ; POPOVICI, Cristina ; PALADI, Daniela ; DESEATNICOV, Olga 
72019Mayonnaise - type food emulsions with high biological valueCAPCANARI, Tatiana ; POPOVICI, Cristina ; PALADI, Daniela 
82011Modificarea calităţii biscuiţilor aglutenici obţinuţi din făină de soriz (Sorghum oryzoidum) în perioada de păstrareSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; COSCIUG, Lidia ; DESEATNIC-CILOCI Alexandra 
92011Modificarea calităţii pandişpanului aglutenic din făină de soriz (Sorghum oryzoidum) în perioada de păstrareSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; COSCIUG, Lidia ; DESEATNIC-CILOCI, Alexandra 
102018Procedeu de albire a nucilor Juglans regia L.CIUMAC, J. ; BOAGHI, Eugenia ; RESITCA Vladislav ; MACARI Artur 
112018Procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulceRADU Oxana ; POPESCU Liliana ; TATAROV Pavel ; BAERLE Alexei 
122019Process for bleaching nuts Juglans regia L.CIUMAC, Jorj ; RESITCA, Vladislav ; MACARI, Artur ; BOAGHI, Eugenia 
132019Technology for fermented beverage preparation based on walnut milkBOAGHI, Eugenia ; CIUMAC, Jorj 
142019Total carotenoid content evaluation of functional food products with rosehip powder (Rosa Canina)POPOVICI, Violina ; STURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; SORAN, Maria-Loredana ; LUNG, Ildico 
152016Use of sea buckthorn fruits in the pastry manufacturingSTURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; SUHODOL, Natalia