Department of Oenology and Chemistry

Organization name
Department of Oenology and Chemistry
Director
City
Chişinău
Country
Moldova, Republic of
City
Chişinău
9/9, Studentilor str., block of study nr. 5
Country
Moldova, Republic of

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Refined By:
Type:  Patent

Results 1-18 of 18 (Search time: 0.004 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12021Procedeu de eliminare a compuşilor fenolici şi naftochinonelor din pieliţa miezului de nuci Juglans Regia L.BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana 
22023Procedeu de fabricare a batoanelor din fructe uscateCEȘKO, Tatiana ; STURZA, Rodica ; GUREV, Angela ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
32018Procedeu de fabricare a cremei de brânză funcţionaleGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana 
42018Procedeu de fabricare a desertului de brânză funcţionalGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU Liliana ; STURZA Rodica ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana ; STAN Manuela Cristina 
52021Procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltăPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; PATRAS, Antoanela ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana 
62021Procedeu de fabricare a îngheţateiPOPESCU, Liliana ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; COJOCARI, Daniela ; BALAN, Greta ; BULGARU, Viorica 
72021Procedeu de fabricare a pâinii din făină de triticaleTURCULET, Nadejda ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; VEVERIŢĂ, Efimia ; BUIUCLI, Petr ; LUPAŞCU, Galina ; ROTARI, Silvia ; GORE, Andrei ; LEATAMBORG, Svetlana 
82023Procedeu de fabricare a produselor gelatinoase dulci cu valoare biologică înaltăSUHODOL, Natalia ; CEȘKO, Tatiana ; DESEATNICOV, Olga ; RUSEVA, Olga ; RESITCA, Vladislav ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica 
92023Procedeu de fabricare a vinuluiBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; SCLIFOS, Aliona ; SCLIFOS, Aliona ; SCUTARU, Iurie ; ZGARDAN, Dan ; PATRAS, Antoanela 
102023Procedeu de fabricare a vinului spumant în rezervoare sub presiuneBALANUTA, Anatol ; COVACI, Ecaterina ; SCLIFOS, Aliona ; ZGARDAN, Dan ; GHERDELESCU, Lucia 
112021Procedeu de ob ţ inere a coloran ţ ilor din petale de Şofrănel ( Carthamus tinctorius L.)SAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
122018Procedeu de obţinere a amestecului de grăsimi tartinabile pe bază de smântână dulceRADU Oxana ; POPESCU Liliana ; TATAROV Pavel ; BAERLE Alexei 
132021Procedeu de obţinere a batoanelor funcţionale din dovleacPOPESCU, A. ; BOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; CAPCANARI, Tatiana ; SUHODOL, Natalia ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
142022Procedeu de obţinere a băuturilor nealcooliceBOISTEAN, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana 
152022Procedeu de obţinere a colorantului roşu în formă de pulbere din petale de ŞofrănelSAVCENCO, Alexandra ; BAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; IVANOVA, Raisa 
162021Procedeu de obţinere a fibrelor alimentare din şrot de seminţe de inBAERLE, Alexei ; TATAROV, Pavel ; SANDU, Iuliana ; STURZA, Rodica ; MACARI, Artur 
172022Procedeu de obţinere a sosului funcţionalPOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; PATRAS, Antoanela ; DESEATNICOV, Olga ; STURZA, Rodica 
182021Procedeu de stabilizare a uleiurilor vegetalePOPOVICI, Violina ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona ; STURZA, Rodica ; DESEATNICOV, Olga