20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară


Project title
20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Code
20.80009.5107.09.
Project Coordinator
Start date
01-01-2020
Expected Completion
31-12-2023
 

Publications
(All)

Refined By:
Date Issued:  2022
Subject:  texture

Results 1-2 of 2 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacăCUȘMENCO, Tatiana ; BULGARU, Viorica ; SANDULACHI, Elizaveta ; MACARI, Artur 
22022effect of milk thistle (Silybum Marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cakeBOAGHI (COVALIOV), Eugenia ; SUHODOL, Natalia ; RESITCA, Vladislav ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana