20.80009.5107.10. Nutriţie personalizată şi tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea


Project title
20.80009.5107.10. Nutriţie personalizată şi tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea
Code
20.80009.5107.10.
Project Coordinator
Start date
01-01-2020
Expected Completion
31-12-2023
 

Publications
(All)

Refined By:
Author:  RESITCA, Vladislav

Results 1-8 of 8 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022Bioactive potential of some condimentary plants: wild garlic (Allium Ursinum), sorrel (Rumex Acetosa L.), nettle (Urtica Dioica)POPOVICI, Violina ; COVALIOV, Eugenia ; GUTIUM, Olga ; SIMINIUC, Rodica ; RESITCA, Vladislav 
22022Evaluation of the eating behavior of TUM employees during the lockdownSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; ȚURCANU, Tatiana 
32022Exerciții practice pentru dezvoltarea acuității senzoriale la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practiceSIMINIUC, Rodica ; CHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; COVALIOV, Eugenia ; TURCANU, Dinu 
42022Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pastaCOVALIOV, Eugenia ; DESEATNICOV, Olga ; RESITCA, Vladislav ; SUHODOL, Natalia ; GROSU, Carolina ; SIMINIUC, Rodica 
52022Nutritional status of pregnant women from Republic of MoldovaCOVALIOV, Eugenia ; POPOVICI, Violina ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica 
62022Personalized nutrition and intelligent technologies for my well-beingSIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav ; CHIRSANOVA, Aurica ; POJAR, Daniela ; CUJBA, Rodica 
72021PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVECHIRSANOVA, Aurica ; RESITCA, Vladislav ; SIMINIUC, Rodica ; SUHODOL, Natalia ; POPOVICI, Cristina ; DESEATNICOV, Olga ; CAPCANARI, Tatiana ; GUTIUM, Olga ; COVALIOV, Eugenia ; GROSU, Carolina ; PALADI, Daniela ; MIJA, Nina ; COSCIUG, Lidia ; CIUMAC, Jorj 
82022The use of natural preservative in production gummy candies: valuation of local wine vinegarBoistean, Alina ; CHIRSANOVA, Aurica ; SIMINIUC, Rodica ; TURCANU, Dinu ; RESITCA, Vladislav