19.00208.1908.05. Obținerea și stabilizarea unor coloranți, antioxidanți și conservanți de origine vegetală pentru alimente funcționale


Project title
19.00208.1908.05. Obținerea și stabilizarea unor coloranți, antioxidanți și conservanți de origine vegetală pentru alimente funcționale
Code
19.00208.1908.05
Project Coordinator
Start date
01-01-2019
Expected Completion
31-12-2020
 

Publications
(All)

Results 1-2 of 2 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12020Fondant candies enriched with antioxidants from aronia berries and grape marcOPRIȘ Ocsana-Ileana ; LUNG, Ildiko ; SORAN Maria-Loredana ; STURZA, Rodica ; GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
22020Potential Application of Hippophae Rhamnoides in Wheat Bread ProductionGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; PATRAS, Antoanela ; STURZA, Rodica ; PĂDUREANU, Silvica ; DESEATNICOV, Olga ; TURCULET, Nadejda ; BOEŞTEAN, Olga ; NICULAUA, Marius