Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1002
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | PLAMADEALA Ana | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-11-09T14:01:01Z | - |
dc.date.available | 2021-11-09T14:01:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | PLAMADEALA, Ana. Inconveniente legislative privind fabricarea produselor din carne pentru alimentația copiilor. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 437-440. ISBN 978-9975-45-699-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-699-9 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1002 | - |
dc.description.abstract | Industria agro-alimentară, reprezintă ramura industrială de bază a Republicii Moldova, care are drept obiectiv obţinerea, procesarea şi comercializarea produselor alimentare calitative şi conforme reglementarilor tehnice în vigoare. Importanța legislativă a industriei alimentare este generată de 2 momente cheie precum ar fi: 1- furnizează produse de prima necesitate – alimentele; 2 – calitatea şi inofensivitea produselor alimentare au impact direct şi practic imediat asupra vieții şi sănătatii omului. Astfel industria alimentară ramâne a fi din toate timpurile, domeniul de activitate cu cel mai sporit grad de implicare şi reglementare legislativa la orice etapă de creștere, procesare şi comercializare a produselor alimentare de origine animală. Cadrul legislativ național care reglementează domeniul dat, este în continuă schimbare şi ajustare la cerințele UE și condițiile industriale existente, dar nicidecum nu în detrimentul consumatorului, pentru ca are ca scop principal protecția consumatorului. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | lege | en_US |
dc.subject | consumator | en_US |
dc.subject | reglementare | en_US |
dc.subject | inofensivitate | en_US |
dc.subject | procesare | en_US |
dc.title | Inconveniente legislative privind fabricarea produselor din carne pentru alimentația copiilor | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-437-440.pdf | 752.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.