Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1005
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTURCULET, Nadejdaen_US
dc.date.accessioned2021-11-09T14:05:24Z-
dc.date.available2021-11-09T14:05:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationTURCULEȚ, Nadejda. Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 446-447. ISBN 978-9975-45-699-9.en_US
dc.identifier.isbn978-9975-45-699-9-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1005-
dc.language.isootheren_US
dc.relation20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentarăen_US
dc.titleUtilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoșien_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranziloren_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1other-
crisitem.project.grantno20.80009.5107.09.-
Appears in Collections:Journal Articles
Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-446-447.pdf848.67 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.