Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1005
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | TURCULET, Nadejda | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-11-09T14:05:24Z | - |
dc.date.available | 2021-11-09T14:05:24Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | TURCULEȚ, Nadejda. Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 446-447. ISBN 978-9975-45-699-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-699-9 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1005 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.relation | 20.80009.5107.09. Improvement of food quality and safety by biotechnology and food engineering / Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | en_US |
dc.title | Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.project.grantno | 20.80009.5107.09. | - |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-446-447.pdf | 848.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.