Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1049
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSCRIPCARI, Ionen_US
dc.contributor.authorGRUMEZA, Irinaen_US
dc.contributor.authorMACARI, Arturen_US
dc.contributor.authorGUDIMA, Angelaen_US
dc.contributor.authorCOEV, Ghenadieen_US
dc.date.accessioned2021-12-20T12:43:27Z-
dc.date.available2021-12-20T12:43:27Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1049-
dc.descriptionMD 1063 Zen_US
dc.description.abstractInvenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a semi-fabricatelor din carne tocată de ovină. Procedeul, conform invenţiei, include mărunţirea cărnii de ovină cu o maşină de tocat cu diametrul ochiurilor sitei de 2-3 mm, amestecarea cărnii tocate într-un malaxor cu şrot de nuci, sare de uz alimentar, bicarbonat de sodiu, usturoi proaspăt, piper negru măcinat şi apă potabilă, modelarea semifabricatelor, ambalarea şi, ermetizarea.en_US
dc.subjectcarne, semifabricat, ovinăen_US
dc.titleProcedeu de obţinere a semifabricatelor din carne tocată de ovinăen_US
dc.typePatenten_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food Technology-
crisitem.author.deptDepartment of Food Technology-
crisitem.author.orcid0000-0003-4163-3771-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
Appears in Collections:02-Patents
Files in This Item:
File Description SizeFormat
1. MD 1063 Procedeu de obținere a semifabricatelor din carne de ovină.pdf179.14 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.