Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/105
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBERNIC, Mirceaen_US
dc.date.accessioned2020-01-30T09:55:04Z-
dc.date.available2020-01-30T09:55:04Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.isbn978-997563-331-4-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/105-
dc.description.abstractÎn monografie sunt prezentate aspecte ştiinţifice şi metodologice ale procesului de uscare a produselor oleaginoase în câmp electromagnetic U.H.F. aplicat în formă de impulsuri. În lucrare sunt studiaţi parametrii electrofizici a unor produse oleaginoase şi corelaţia acestora cu frecvenţa câmpului electromagnetic, umiditatea şi temperatura produsului. Sunt prezentate modelările matematice ale fenomenelor de transfer la aplicarea sursei interne de căldură în formă de impulsuri. Este descrisă pe larg cinetica procesului de uscare a produselor oleaginoase prin convecţie şi în câmp U.H.F. continuu sau prin impuls. Monografia este dedicată specialiştilor din industria alimentară, în special din domeniul uscării produselor agroalimentare şi procesării produselor oleaginoase. Lucrarea este recomandată şi profesorilor, doctoranzilor, masteranzilor şi studenţilor şcolilor superioare de învăţământ.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisher„Tehnica-Info” SRLen_US
dc.titleUscarea produselor oleaginoase în câmp U.H.F. cu aport de energie prin impulsen_US
dc.typeBooken_US
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1other-
item.grantfulltextopen-
crisitem.author.deptDepartment of Mechanical Engineering-
crisitem.author.orcid0000-0001-6166-6947-
crisitem.author.parentorgFaculty of Mechanical, Industrial Engineering and Transport-
Appears in Collections:Books/Monographs
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Uscarea-produselor-oleaginoase-Bernic.pdfBook3.07 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.