Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1076
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | GHENDOV-MOŞANU, Aliona | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-01-05T08:09:35Z | - |
dc.date.available | 2022-01-05T08:09:35Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-531-2 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1076 | - |
dc.description.abstract | Monografia “Compuși biologic activi de origine horticolă pentru alimente funcționale” reprezintă o sinteză amplă privind utilizarea compușilor biologic activi de origine vegetală horticolă în producerea unor alimente funcționale, produse de panificație și cofetărie. Lucrarea include cercetările efectuate în cadrul unor proiecte comune cu alte instituții de cercetare-dezvoltare și de învățământ superior din Republica Moldova și din România. Monografia este destinată specialiștilor în domeniu și studenților (nivelul licență, master, doctorat). | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.title | Compuşi biologic activi de origine horticolă pentru alimente funcţionale | en_US |
dc.type | Book | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.author.dept | Department of Food Technology | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0001-5214-3562 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
Appears in Collections: | Books/Monographs |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Compusi_biolog_activi_Horticola_DS (2).pdf | 4.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.