Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1085
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | CAZAC, Viorica | en_US |
dc.contributor.author | SIMINIUC, Rodica | en_US |
dc.contributor.author | GROSU, Carolina | en_US |
dc.contributor.author | GUTIUM, Olga | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-01-06T09:42:40Z | - |
dc.date.available | 2022-01-06T09:42:40Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1085 | - |
dc.description | MD 1564 Y | en_US |
dc.description.abstract | Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la produsele de patiserie, în particular la umpluturi pentru patiserie cu proprietăţi senzoriale unice şi proprietăţi funcţionale specifice. Umplutura, conform invenţiei, conţine: şrot din miez de nucă Juglans Regie L. 300...370 g, zahăr tos 70...90 g și vanilie 1 păstaie. | en_US |
dc.subject | produse de patiserie, umpluturi pentru patiserie, proprietăţi funcţionale specifice | en_US |
dc.title | Umplutură funcţională pentru patiserie | en_US |
dc.type | Patent | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.author.dept | Department of Textile and Polygraphy | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4257-1840 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Textiles and Polygraphy | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
57. MD 1564 Umplutură funcţională pentru patiserie.pdf | 267.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.