Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1085
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCAZAC, Vioricaen_US
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.contributor.authorGROSU, Carolinaen_US
dc.contributor.authorGUTIUM, Olgaen_US
dc.date.accessioned2022-01-06T09:42:40Z-
dc.date.available2022-01-06T09:42:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1085-
dc.descriptionMD 1564 Yen_US
dc.description.abstractInvenţia se referă la industria alimentară, şi anume la produsele de patiserie, în particular la umpluturi pentru patiserie cu proprietăţi senzoriale unice şi proprietăţi funcţionale specifice. Umplutura, conform invenţiei, conţine: şrot din miez de nucă Juglans Regie L. 300...370 g, zahăr tos 70...90 g și vanilie 1 păstaie.en_US
dc.subjectproduse de patiserie, umpluturi pentru patiserie, proprietăţi funcţionale specificeen_US
dc.titleUmplutură funcţională pentru patiserieen_US
dc.typePatenten_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Textile and Polygraphy-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.parentorgFaculty of Textiles and Polygraphy-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
Appears in Collections:02-Patents
Files in This Item:
File Description SizeFormat
57. MD 1564 Umplutură funcţională pentru patiserie.pdf267.7 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.