Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1087
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | SIMINIUC, Rodica | en_US |
dc.contributor.author | TURCANU, Dinu | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-01-06T10:01:12Z | - |
dc.date.available | 2022-01-06T10:01:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1087 | - |
dc.description | MD 1563 Y | en_US |
dc.description.abstract | Invenţia se referă la industria de panificaţie şi patiserie, şi anume la compoziţii şi procedee de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană. Compoziţiile conţin făină de grâu, zahăr, unt, lapte, gălbenuş de ou, pulbere de maia cu floră spontană din făină de grâu sau de soriz, sare şi arome. | en_US |
dc.subject | panificație, patiserie, cozonac cu maia | en_US |
dc.title | Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană | en_US |
dc.type | Patent | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Software Engineering and Automatics | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4257-1840 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Computers, Informatics and Microelectronics | - |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
55. MD 1563 Y Compoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană.pdf | 5.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.