Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1087
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.contributor.authorTURCANU, Dinuen_US
dc.date.accessioned2022-01-06T10:01:12Z-
dc.date.available2022-01-06T10:01:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1087-
dc.descriptionMD 1563 Yen_US
dc.description.abstractInvenţia se referă la industria de panificaţie şi patiserie, şi anume la compoziţii şi procedee de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană. Compoziţiile conţin făină de grâu, zahăr, unt, lapte, gălbenuş de ou, pulbere de maia cu floră spontană din făină de grâu sau de soriz, sare şi arome.en_US
dc.subjectpanificație, patiserie, cozonac cu maiaen_US
dc.titleCompoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăen_US
dc.typePatenten_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Software Engineering and Automatics-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Computers, Informatics and Microelectronics-
Appears in Collections:02-Patents
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.