Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1266
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.contributor.authorTURCANU, Dinuen_US
dc.date.accessioned2022-08-16T10:19:25Z-
dc.date.available2022-08-16T10:19:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1266-
dc.description.abstractInvenţia se referă la industria de panificaţie şi patiserie, şi anume la compoziţii şi procedee de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană. Compoziţiile conţin făină de grâu, zahăr, unt, lapte, gălbenuş de ou, pulbere de maia cu flo- ră spontană din făină de grâu sau de soriz, sare şi arome. Procedeul de fabricare a cozonacului include reactivarea maielei cu floră spontană din făină de grâu sau de soriz, amestecarea ingredien- telor, frământarea şi fermentarea aluatului, porţionarea şi coacerea.en_US
dc.subjectIndustria de panificaţie, cozonac, floră spontanăen_US
dc.titleCompoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăen_US
dc.typeAwarden_US
dc.relation.conferenceInfoInvent 2021en_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Software Engineering and Automatics-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Computers, Informatics and Microelectronics-
Appears in Collections:02-Silver Medals
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Infoinvent_2021_Silver_Siminiuc R..pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.