Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1375
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | PALADII, Irina | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-08-23T12:49:29Z | - |
dc.date.available | 2022-08-23T12:49:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | PALADII, Irina. Metode de procesare a zerului. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, pp. 476-479. ISBN 978-9975-45-828-3.. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-828-3 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1375 | - |
dc.description.abstract | Procesarea zerului pentru valorificarea componentelor utile (lactoză, proteine, macro- și microelemente, vitamine, etc.) este realizată prin diverse metode de procesare, cum ar fi: termice, chimice, fizico-chimice, biotehnologice, electrofizice. Metodele utilizate necesită abordare inovatoare, rapide, eficiente, rentabile, ecologice și ușor de extins și să ofere produse de înaltă calitate cu posibilitatea de-a fi utilizate în diverse domenii ale industriei alimentare, inclusiv farmaceutice. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.relation | 20.80009.5007.06 | en_US |
dc.subject | zer | en_US |
dc.subject | filtrare | en_US |
dc.subject | cromatografie | en_US |
dc.subject | electroactivare | en_US |
dc.title | Metode de procesare a zerului | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-476-479.pdf | 686.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.