Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1375
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPALADII, Irinaen_US
dc.date.accessioned2022-08-23T12:49:29Z-
dc.date.available2022-08-23T12:49:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationPALADII, Irina. Metode de procesare a zerului. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, pp. 476-479. ISBN 978-9975-45-828-3..en_US
dc.identifier.isbn978-9975-45-828-3-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1375-
dc.description.abstractProcesarea zerului pentru valorificarea componentelor utile (lactoză, proteine, macro- și microelemente, vitamine, etc.) este realizată prin diverse metode de procesare, cum ar fi: termice, chimice, fizico-chimice, biotehnologice, electrofizice. Metodele utilizate necesită abordare inovatoare, rapide, eficiente, rentabile, ecologice și ușor de extins și să ofere produse de înaltă calitate cu posibilitatea de-a fi utilizate în diverse domenii ale industriei alimentare, inclusiv farmaceutice.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.relation20.80009.5007.06en_US
dc.subjectzeren_US
dc.subjectfiltrareen_US
dc.subjectcromatografieen_US
dc.subjectelectroactivareen_US
dc.titleMetode de procesare a zeruluien_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranziloren_US
item.grantfulltextopen-
item.languageiso639-1other-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:Journal Articles
Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-476-479.pdf686.29 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.