Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1411
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGOLOVACI, Florin-Anastasieen_US
dc.date.accessioned2022-09-01T14:37:44Z-
dc.date.available2022-09-01T14:37:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationGOLOVACI, Florin-Anastasie. Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.2, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, pp. 290-294. ISBN 978-9975-45-828-3..en_US
dc.identifier.isbn978-9975-45-828-3-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1411-
dc.description.abstractCriza COVID – 19 a avut un impact considerabil asupra tuturor ramurilor economice la nivel global. În acest context, o analiză asupra evoluției industriei alimentare la nivel european și național, ar defini o imagine intrigantă în ce privește tendințele și ritmurile de dezvoltare pentru o perioadă de 10-15 ani, inclusiv perioada d pandemie. Astfel va fi posibil de evaluat obiectiv influența factorilor ce afectează direct și indirect modelul de consum al produselor de primă necesitate de către societate, precum și modele de adaptare a întreprinderilor din acest sector.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectdinamica alimentarăen_US
dc.subjectproduse alimentareen_US
dc.subjectfabricarea băuturiloren_US
dc.subjectinfluența prețuriloren_US
dc.subjectvaloarea producțieien_US
dc.titleImpactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentareen_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranziloren_US
item.languageiso639-1other-
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:Journal Articles
Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-290-294.pdf317.53 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.