Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1411
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | GOLOVACI, Florin-Anastasie | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T14:37:44Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T14:37:44Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | GOLOVACI, Florin-Anastasie. Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.2, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, pp. 290-294. ISBN 978-9975-45-828-3.. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-828-3 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1411 | - |
dc.description.abstract | Criza COVID – 19 a avut un impact considerabil asupra tuturor ramurilor economice la nivel global. În acest context, o analiză asupra evoluției industriei alimentare la nivel european și național, ar defini o imagine intrigantă în ce privește tendințele și ritmurile de dezvoltare pentru o perioadă de 10-15 ani, inclusiv perioada d pandemie. Astfel va fi posibil de evaluat obiectiv influența factorilor ce afectează direct și indirect modelul de consum al produselor de primă necesitate de către societate, precum și modele de adaptare a întreprinderilor din acest sector. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | dinamica alimentară | en_US |
dc.subject | produse alimentare | en_US |
dc.subject | fabricarea băuturilor | en_US |
dc.subject | influența prețurilor | en_US |
dc.subject | valoarea producției | en_US |
dc.title | Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-290-294.pdf | 317.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.