Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1512
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBANTEA-ZAGAREANU, Valentinaen_US
dc.contributor.authorNETREBA, Nataliaen_US
dc.date.accessioned2022-11-18T11:09:58Z-
dc.date.available2022-11-18T11:09:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1512-
dc.description.abstractRezultatul invenției constă în obținerea produsului cu un conținut ridicat de vitamine, componente biologic active, fosfolipide, macro- și microelemente, cu caracteristici organoleptice ridicate, cu valoare biologică și stabilitate microbiologică ridicată. Datorită adaosului de șrot de nucă produsul obținut are: un conținut redus de grăsimi, un conținut sporit de substanțe nutritive, proprietăți funcționale și organoleptice îmbunătățite, are loc sporirea valorii nutritive și termenului de valabilitate a acestuia. Acidul ascorbic din bomboanele cu adaos de șrot de nucă are rolul de a proteja grăsimile din șrot de procesul de râncezire și îmbogățește produsul cu vitamina Cen_US
dc.subjectValoare biologică, adaos de șroten_US
dc.titleProcedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscateen_US
dc.typeAwarden_US
dc.relation.conferenceProInvent 2022en_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:01-Gold Medals
Files in This Item:
File Description SizeFormat
ProInvent_2022_Gold_Bantea-Zagareanu V..pdf393.57 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.