Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2310
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGODOROJA, Vadimen_US
dc.date.accessioned2023-12-19T09:54:10Z-
dc.date.available2023-12-19T09:54:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationGODOROJA, Vadim. Particularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus officinalis L.. In: Tezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor, Ed. 75, 30 iunie 2022, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară, 2022, p. 56. ISBN 978-9975-64-336-8.en_US
dc.identifier.isbn978-9975-64-336-8-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/2310-
dc.description.abstractRespectarea strictă a standardelor de siguranță a alimentelor pentru întregul lanț valoric presupune menținerea alimentelor și băuturilor departe de agenții patogeni dăunători, iar acest lucru poate fi realizat doar dacă fiecare etapă este strict de monitorizată. Una dintre cele mai timpurii, delicioase și sănătoase plante legumicole de primăvară, bogate în vitamine, minerale și fibre este Asparagus Officinalis L.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.relation.ispartofTezele celei de-a 75-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor 2022en_US
dc.titleParticularitățile siguranței alimentului în obținerea producției de Asparagus officinalis L.en_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceConferinţa ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor 2022en_US
item.languageiso639-1other-
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:Proceedings Papers
Files in This Item:
File Description SizeFormat
56_30 (1).pdf295.61 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.