Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/628
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | SIMINIUC, Rodica | en_US |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T19:21:11Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T19:21:11Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-310-3 | - |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-312-7 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/628 | - |
dc.description.abstract | În lucrare sunt relatate rezultatele experimentale ale analizei granulometrice a făinii de soriz: dimensiunile minime și maxime ale particulelor materialului, distribuția după dimensiuni a măcinișului care iese de la valțul de moară, valoarea medie a dimensiunii particulelor. Repartiția granulometrică a făinii a fost descrisă matematic de către relația Rosin-Rammler-Sperling-Bennett. Rezultatele obținute au permis clasificarea făinii în categoria făinurilor de calitatate medie (conform granulometriei) și vor facilita selectarea procedeelor tehnologice optimale în scopul obținerii unor produse făinoase de calitate. | en_US |
dc.subject | făină de soriz | en_US |
dc.subject | site | en_US |
dc.subject | distribuție granulometrică | en_US |
dc.subject | relația Rosin-Rammler | en_US |
dc.title | Distribuția granulometrică a făinii de soriz | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Conferința Tehnico-științifică a Colaboratorilor, Doctoranzlor și Studenților, 2014 | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4257-1840 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
Appears in Collections: | Proceedings Papers |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf-tehStiint-UTM-2014-Siminiuc.pdf | 2.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.