Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/628
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.date.accessioned2020-12-14T19:21:11Z-
dc.date.available2020-12-14T19:21:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.isbn978-9975-45-310-3-
dc.identifier.isbn978-9975-45-312-7-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/628-
dc.description.abstractÎn lucrare sunt relatate rezultatele experimentale ale analizei granulometrice a făinii de soriz: dimensiunile minime și maxime ale particulelor materialului, distribuția după dimensiuni a măcinișului care iese de la valțul de moară, valoarea medie a dimensiunii particulelor. Repartiția granulometrică a făinii a fost descrisă matematic de către relația Rosin-Rammler-Sperling-Bennett. Rezultatele obținute au permis clasificarea făinii în categoria făinurilor de calitatate medie (conform granulometriei) și vor facilita selectarea procedeelor tehnologice optimale în scopul obținerii unor produse făinoase de calitate.en_US
dc.subjectfăină de sorizen_US
dc.subjectsiteen_US
dc.subjectdistribuție granulometricăen_US
dc.subjectrelația Rosin-Rammleren_US
dc.titleDistribuția granulometrică a făinii de sorizen_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceConferința Tehnico-științifică a Colaboratorilor, Doctoranzlor și Studenților, 2014en_US
item.fulltextWith Fulltext-
item.grantfulltextopen-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
Appears in Collections:Proceedings Papers
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Conf-tehStiint-UTM-2014-Siminiuc.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.