Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/797
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCHIRSANOVA, Auricaen_US
dc.contributor.authorRESITCA, Vladislaven_US
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.contributor.authorSUHODOL, Nataliaen_US
dc.contributor.authorPOPOVICI, Cristinaen_US
dc.contributor.authorDESEATNICOV, Olgaen_US
dc.contributor.authorCAPCANARI, Tatianaen_US
dc.contributor.authorGUTIUM, Olgaen_US
dc.contributor.authorCOVALIOV, Eugeniaen_US
dc.contributor.authorGROSU, Carolinaen_US
dc.contributor.authorPALADI, Danielaen_US
dc.contributor.authorMIJA, Ninaen_US
dc.contributor.authorCOSCIUG, Lidiaen_US
dc.contributor.authorCIUMAC, Jorjen_US
dc.date.accessioned2021-07-21T11:39:17Z-
dc.date.available2021-07-21T11:39:17Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationA. Chirsanova, V. Reşitca, R. Siminiuc [et al.]; coordonatori: Aurica Chirsanova, Tatiana Capcanari; Universitatea Tehnică a Moldovei. – Chişinău: Tehnica-UTM, 2021. – 455 p.en_US
dc.identifier.isbn978-9975-45-704-0-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/797-
dc.description.abstractMonografia Produse alimentare inovative reunește mai multe studii științifice ample asupra unor subiecte complexe tratate detaliat, multilateral și exprimate prin studii bibliografice, date, cifre și rezultate ale cercetărilor științifice. Lucrarea este destinată specialiștilor din domeniul tehnologiilor alimentare, nutriției și alimentației publice. Sunt analizate diverse aspecte de creare a produselor alimentare inovative, iar vectorul cercetărilor este direcționat spre produsele fără gluten; fortificarea alimentelor cu calciu, cu iod; emulsii alimentare; valorificarea făinii de năut, nucilor și șrotului de nuci (Juglans regia l.); gemului și confiturii din fructe, elucudând provocările tehnologice, nutriționale, totodată, ținând cont de principiile teoretice, venind cu elaborări practice. Monografia inserează recomandări pentru inițiere în cercetare, fiind un suport valoros pentru mediul academic și domeniul economic. Monografia colectivă Produse alimentare inovative este recomandată studenților ciclului I (licență), ciclului II (masterat), ciclului III (doctorat).en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea Tehnică a Moldoveien_US
dc.relation20.80009.5107.10. Nutriţie personalizată şi tehnologii inteligente pentru bunăstarea meaen_US
dc.titlePRODUSE ALIMENTARE INOVATIVEen_US
dc.typeBooken_US
dc.identifier.doi10.5281/zenodo.5563412-
item.grantfulltextopen-
item.languageiso639-1other-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.orcid0000-0002-6063-1731-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.orcid0000-0002-6985-8158-
crisitem.author.orcid0000-0002-0056-5939-
crisitem.author.orcid0000-0003-4574-2959-
crisitem.author.orcid0000-0003-4718-9704-
crisitem.author.orcid0000-0001-6531-3807-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.project.grantno20.80009.5107.10.-
crisitem.project.fundingProgramState Programme-
Appears in Collections:Books/Monographs
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Produse_Alimentare_Inovative_Monografie_DS.pdf14.18 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.