Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/797
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | CHIRSANOVA, Aurica | en_US |
dc.contributor.author | RESITCA, Vladislav | en_US |
dc.contributor.author | SIMINIUC, Rodica | en_US |
dc.contributor.author | SUHODOL, Natalia | en_US |
dc.contributor.author | POPOVICI, Cristina | en_US |
dc.contributor.author | DESEATNICOV, Olga | en_US |
dc.contributor.author | CAPCANARI, Tatiana | en_US |
dc.contributor.author | GUTIUM, Olga | en_US |
dc.contributor.author | COVALIOV, Eugenia | en_US |
dc.contributor.author | GROSU, Carolina | en_US |
dc.contributor.author | PALADI, Daniela | en_US |
dc.contributor.author | MIJA, Nina | en_US |
dc.contributor.author | COSCIUG, Lidia | en_US |
dc.contributor.author | CIUMAC, Jorj | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-07-21T11:39:17Z | - |
dc.date.available | 2021-07-21T11:39:17Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | A. Chirsanova, V. Reşitca, R. Siminiuc [et al.]; coordonatori: Aurica Chirsanova, Tatiana Capcanari; Universitatea Tehnică a Moldovei. – Chişinău: Tehnica-UTM, 2021. – 455 p. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-704-0 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/797 | - |
dc.description.abstract | Monografia Produse alimentare inovative reunește mai multe studii științifice ample asupra unor subiecte complexe tratate detaliat, multilateral și exprimate prin studii bibliografice, date, cifre și rezultate ale cercetărilor științifice. Lucrarea este destinată specialiștilor din domeniul tehnologiilor alimentare, nutriției și alimentației publice. Sunt analizate diverse aspecte de creare a produselor alimentare inovative, iar vectorul cercetărilor este direcționat spre produsele fără gluten; fortificarea alimentelor cu calciu, cu iod; emulsii alimentare; valorificarea făinii de năut, nucilor și șrotului de nuci (Juglans regia l.); gemului și confiturii din fructe, elucudând provocările tehnologice, nutriționale, totodată, ținând cont de principiile teoretice, venind cu elaborări practice. Monografia inserează recomandări pentru inițiere în cercetare, fiind un suport valoros pentru mediul academic și domeniul economic. Monografia colectivă Produse alimentare inovative este recomandată studenților ciclului I (licență), ciclului II (masterat), ciclului III (doctorat). | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.relation | 20.80009.5107.10. Nutriţie personalizată şi tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | en_US |
dc.title | PRODUSE ALIMENTARE INOVATIVE | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.identifier.doi | 10.5281/zenodo.5563412 | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.dept | Department of Food and Nutrition | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-6063-1731 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4257-1840 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-6985-8158 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-0056-5939 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4574-2959 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4718-9704 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0001-6531-3807 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.project.grantno | 20.80009.5107.10. | - |
crisitem.project.fundingProgram | State Programme | - |
Appears in Collections: | Books/Monographs |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Produse_Alimentare_Inovative_Monografie_DS.pdf | 14.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.