Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/953
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGHENDOV-MOŞANU, Alionaen_US
dc.date.accessioned2021-11-02T08:37:07Z-
dc.date.available2021-11-02T08:37:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.isbn978-9975-45-531-2-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/953-
dc.description.abstractMonografia “Compuși biologic activi de origine horticolă pentru alimente funcționale” reprezintă o sinteză amplă privind utilizarea compușilor biologic activi de origine vegetală horticolă în producerea unor alimente funcționale, produse de panificație și cofetărie. Lucrarea include cercetările efectuate în cadrul unor proiecte comune cu alte instituții de cercetare-dezvoltare și de învățământ superior din Republica Moldova și din România. Monografia este destinată specialiștilor în domeniu și studenților (nivelul licență, master, doctorat).en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherTehnica-UTMen_US
dc.titleCOMPUȘI BIOLOGIC ACTIVI DE ORIGINE HORTICOLĂ PENTRU ALIMENTE FUNCȚIONALEen_US
dc.typeBooken_US
item.grantfulltextopen-
item.languageiso639-1other-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food Technology-
crisitem.author.orcid0000-0001-5214-3562-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
Appears in Collections:Books/Monographs
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Compusi_biolog_activi_Horticola_DS.pdf5.38 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.