Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/977
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCEȘKO, Tatianaen_US
dc.date.accessioned2021-11-05T12:09:39Z-
dc.date.available2021-11-05T12:09:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationCEȘKO, Tatiana. Utilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoși. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 409-410. ISBN 978-9975-45-699-9.en_US
dc.identifier.isbn978-9975-45-699-9-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/977-
dc.language.isootheren_US
dc.titleUtilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoșien_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranziloren_US
item.fulltextWith Fulltext-
item.grantfulltextopen-
item.languageiso639-1other-
Appears in Collections:Journal Articles
Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-409-410.pdf948.07 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.