Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/977
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | CEȘKO, Tatiana | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-11-05T12:09:39Z | - |
dc.date.available | 2021-11-05T12:09:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | CEȘKO, Tatiana. Utilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoși. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 409-410. ISBN 978-9975-45-699-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-699-9 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/977 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.title | Utilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoși | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | en_US |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.grantfulltext | open | - |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-409-410.pdf | 948.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.