Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/979
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | CRUCIRESCU, Diana | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-11-05T12:13:25Z | - |
dc.date.available | 2021-11-05T12:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | CRUCIRESCU, Diana. Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia.. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 413-416. ISBN 978-9975-45-699-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-699-9 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/979 | - |
dc.description.abstract | În industria alimentară există necesitate în acidifianți de origine naturală. Totodată, merele imature, obținute în urma operațiunilor agrotehnice și a căderilor fiziologice, nu se valorifică în scop alimentar. Deasemenea, protecția mediului înconjurător a devenit o problemă de importanță majoră. În acestă lucrare a fost argumentată necesitatea producerii acidifiantului din mere și elaborarea schemei tehnologice de obținere a acestuia. Au fost prezentate particularitățile procesului tehnologic, una dintre care reprezintă regimul de pasteurizare mai leger si mai econom. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | acidifianți | en_US |
dc.subject | valorificarea merelor imature | en_US |
dc.subject | acidifiantul din mere | en_US |
dc.subject | schema tehnologică | en_US |
dc.title | Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
p-413-416.pdf | 759.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.