Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/979
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCRUCIRESCU, Dianaen_US
dc.date.accessioned2021-11-05T12:13:25Z-
dc.date.available2021-11-05T12:13:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationCRUCIRESCU, Diana. Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia.. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 413-416. ISBN 978-9975-45-699-9.en_US
dc.identifier.isbn978-9975-45-699-9-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/979-
dc.description.abstractÎn industria alimentară există necesitate în acidifianți de origine naturală. Totodată, merele imature, obținute în urma operațiunilor agrotehnice și a căderilor fiziologice, nu se valorifică în scop alimentar. Deasemenea, protecția mediului înconjurător a devenit o problemă de importanță majoră. În acestă lucrare a fost argumentată necesitatea producerii acidifiantului din mere și elaborarea schemei tehnologice de obținere a acestuia. Au fost prezentate particularitățile procesului tehnologic, una dintre care reprezintă regimul de pasteurizare mai leger si mai econom.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectacidifianțien_US
dc.subjectvalorificarea merelor imatureen_US
dc.subjectacidifiantul din mereen_US
dc.subjectschema tehnologicăen_US
dc.titleArgumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuiaen_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranziloren_US
item.languageiso639-1other-
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:Journal Articles
Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-413-416.pdf759.51 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.