Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/981
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHORTOLOMEU, Andreeaen_US
dc.contributor.authorARSENI, Alexandraen_US
dc.date.accessioned2021-11-05T12:17:02Z-
dc.date.available2021-11-05T12:17:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationHORTOLOMEU, Andreea; ARSENI, Alexandra. Determinarea stabilității proteice și a gradului de oxidabilitate a seriei de vinuri albe din zona Moldovei folosind metoda spectrofotometrică.. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, pp. 423-425. ISBN 978-9975-45-699-9.en_US
dc.identifier.isbn978-9975-45-699-9-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/981-
dc.description.abstractÎn această lucrare s-au tratat procesele de stabilitate proteică în vederea identificării nivelului de substanțe proteice cât și al compușilor polifenolici din vinurile albe. Pentru o determinare optimă a gradului de oxidare, respectiv al stabilității proteice s-a ales spre analiză un eșantion de 6 tipuri de vin alb provenit din diferite soiuri de struguri. În această lucrare se utilizează metoda la cald în două serii și prin adiție de substanțe chimice pentru a se observa nivelul de proteine și polifenoli din probele analizate. Pentru determinarea gradului de oxidabilitate a vinurilor s-a utilizat metoda POM-test.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectEnologieen_US
dc.subjectPOM-testen_US
dc.subjectcompuși cinamicien_US
dc.subjectproteineen_US
dc.subjectpolifenolien_US
dc.titleDeterminarea stabilității proteice și a gradului de oxidabilitate a seriei de vinuri albe din zona Moldovei folosind metoda spectrofotometrică.en_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceConferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranziloren_US
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1other-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Journal Articles
Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-423-425.pdf778.67 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.