16.80013.5107.22/Ro. The substitution of synthetic food additives with bioactive components extracted from natural renewable resources / Substituirea aditivilor alimentari sintetici cu componenți bioactivi extraşi din resurse naturale regenerabile


Project title
16.80013.5107.22/Ro. The substitution of synthetic food additives with bioactive components extracted from natural renewable resources / Substituirea aditivilor alimentari sintetici cu componenți bioactivi extraşi din resurse naturale regenerabile
Code
16.80013.5107.22/Ro
Project Coordinator
Start date
01-01-2016
Expected Completion
31-12-2018
 

Publications
(All)

Results 1-3 of 3 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12020Synthetic dye’s substitution with chokeberry extract in jelly candiesGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; CRISTEA, Elena ; STURZA, Rodica ; NICULAUA, Marius ; PATRAS, Antoanela 
22021Utilizarea coloranţilor naturali în industria alimentară Use of natural dyes in the food industry.GHENDOV-MOŞANU, Aliona 
32021Utilizarea extractului de păducel pentru fabricarea cremei de brânză funcționaleGHENDOV-MOŞANU, Aliona ; POPESCU, Liliana ; LUNG Ildiko ; OPRIȘ Ocsana-Ileana ; SORAN Maria-Loredana ; STURZA, Rodica