Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1074
Title: | Utilizarea coloranţilor naturali în industria alimentară Use of natural dyes in the food industry. |
Other Titles: | Utilisation de colorants naturels dans l'industrie alimentaire. Использование натуральных красителей в пищевой промышленности. |
Authors: | GHENDOV-MOŞANU, Aliona |
Issue Date: | 2021 |
Source: | GHENDOV-MOŞANU, Aliona. Utilizarea coloranţilor naturali în industria alimentară. In: Meridian Ingineresc. 2017, nr. 3, pp. 26-35. ISSN 1683-853X. |
Project: | 16.80013.5107.22/Ro. The substitution of synthetic food additives with bioactive components extracted from natural renewable resources / Substituirea aditivilor alimentari sintetici cu componenți bioactivi extraşi din resurse naturale regenerabile |
Journal: | Meridian Ingineresc |
Abstract: | Piaţa coloranţilor naturali pentru substituirea coloranţilor sintetici creşte în întreaga lume. Din 2005 până în 2009, piaţa mondială de coloranţi derivaţi în mod natural a crescut cu aproximativ 35% [1]. Problemele de aprovizionare cu surse naturale pot fi cauzate de mai mulţi factori cum ar fi recolta slabă, inundaţii, secetă sau altele, care conduc la mărirea costului de aprovizionare a coloran... |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1074 |
ISSN: | 1683-853X |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Utilizarea colorantilor naturali in industria alimentara.pdf | 338.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.