Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1090
Title: | Procedeu de obţinere a oţetului din vin alb | Authors: | Boistean, Alina CHIRSANOVA, Aurica GAINA, Boris SIMINIUC, Rodica |
Keywords: | oțet, vin alb, coji de nuci | Issue Date: | 2021 | Abstract: | Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a oţetului din vin alb. Procedeul, conform invenţiei, include spălarea cojilor de nuci, uscarea acestora la temperatura de 30...40°C timp de 24 ore, amestecarea cojilor de nuci uscate cu maia de oţet, menţinerea amestecului timp de 24 ore la temperatura de 25±1°C, scurgerea maielei, amestecarea cojilor de nuci cu vin alb şi fermentarea acetică ulterioară a acestuia. |
Description: | MD 1517 Y |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1090 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
52. MD 1517 Y Procedeu de obţinere a oţetului din vin alb.pdf | 250.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.