Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1090
Title: Procedeu de obţinere a oţetului din vin alb
Authors: Boistean, Alina 
CHIRSANOVA, Aurica 
GAINA, Boris 
SIMINIUC, Rodica 
Keywords: oțet, vin alb, coji de nuci
Issue Date: 2021
Abstract: 
Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a oţetului din vin alb. Procedeul, conform invenţiei, include spălarea cojilor de nuci, uscarea acestora la temperatura de 30...40°C timp de 24 ore, amestecarea cojilor de nuci uscate cu maia de oţet, menţinerea amestecului timp de 24 ore la temperatura de 25±1°C, scurgerea maielei, amestecarea cojilor de nuci cu vin alb şi fermentarea acetică ulterioară a acestuia.
Description: 
MD 1517 Y
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1090
Appears in Collections:02-Patents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
52. MD 1517 Y Procedeu de obţinere a oţetului din vin alb.pdf250.84 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.