Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1317
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.contributor.authorTURCANU, Dinuen_US
dc.date.accessioned2022-08-18T08:46:20Z-
dc.date.available2022-08-18T08:46:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1317-
dc.description.abstractInvenţia se referă la industria de panificaţie şi patiserie, şi anume la compoziţii şi procedee de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană. Compoziţiile conţin făină de grâu, zahăr, unt, lapte, gălbenuş de ou, pulbere de maia cu flo- ră spontană din făină de grâu sau de soriz, sare şi arome. Procedeul de fabricare a cozonacului include reactivarea maielei cu floră spontană din făină de grâu sau de soriz, amestecarea ingredien- telor, frământarea şi fermentarea aluatului, porţionarea şi coacerea.en_US
dc.subjectPanificație, patiserie, cozonacen_US
dc.titleCompoziţii şi procedeu de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontanăen_US
dc.typeAwarden_US
dc.relation.conferenceProInvent 2021en_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Software Engineering and Automatics-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Computers, Informatics and Microelectronics-
Appears in Collections:01-Gold Medals
Files in This Item:
File Description SizeFormat
ProInvent_2021_Gold_Siminiuc R..pdf624.03 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.