Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1366
Title: Efectul utilizării pectinei de mere în tehnologia fabricării batoanelor vegetale
Authors: DASCAL, Anastasia 
CEȘKO, Tatiana 
Keywords: fructe uscate;agent de legare;agent de acoperire;produs alimentar funcțional
Issue Date: 2022
Source: DASCAL, Anastasia; CEȘKO, Tatiana. Efectul utilizării pectinei de mere în tehnologia fabricării batoanelor vegetale. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vol.1, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, p. 461. ISBN 978-9975-45-828-3..
Conference: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor 
Abstract: 
În ultimii ani fructele uscate produse în Republica Moldova au fost apreciate la nivel internațional în mai multe țări din UE. Asortimentul bogat din fructe a făcut posibilă utilizarea lor atât ca produs unic, cât și în diverse ramuri a industriei alimentare ca umpluturi în industria cofetăriei, adaos vegetal în produse de panificație și lactate. În prezent există diverse tipuri de batoane pregăti...
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1366
ISBN: 978-9975-45-828-3
Appears in Collections:Conference Abstracts

Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-461_0.pdf577.2 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.