Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1468
Title: PROCEDURE FOR OBTAINING NON - ALCOHOLIC BEVERAGES
Authors: Boistean, Alina 
CHIRSANOVA, Aurica 
RESITCA, Vladislav 
STURZA, Rodica 
DESEATNICOV, Olga 
CAPCANARI, Tatiana 
Keywords: Valoare nutritivă, băuturi nealcoolice, consumatori
Issue Date: 2022
Conference: Inventica 2022
Abstract: 
Problema pe care o rezolvă invenția constă în ameliorarea valorii nutritive și lărgirea sortimentului de băuturi nealcoolice și respectiv lărgirea cercului de consumatori. Avantajul obținut de invenție constă în utilizarea fructelor/pomușoarelor autohtone fără tratarea termică, astfel băuturile sunt îmbogățite cu vitamine așa ca: vitamina C, vitamina A, vitamina K, acid folic, etc. și substanțe minerale ca K, Ca, Mg, P, etc.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1468
Appears in Collections:01-Gold Medals

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Inventica_2022_Gold_Boiștean A..pdf7.68 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.