Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1535
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSIMINIUC, Rodicaen_US
dc.contributor.authorCHIRSANOVA, Auricaen_US
dc.contributor.authorTURCANU, Dinuen_US
dc.date.accessioned2022-11-29T16:17:45Z-
dc.date.available2022-11-29T16:17:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationRODICA SIMINIUC, AURICA CHIRSANOVA, DINU ȚURCANU. Instrumente de referință pentru pregătirea și prezentarea probelor la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice. Chișinău, Editura „Tehnică – UTM”, 2022. 67 p. (A4) ISBN:978-9975-45-811-5.en_US
dc.identifier.isbn978-9975-45-811-5-
dc.identifier.urihttp://repository.utm.md/handle/5014/20553-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1535-
dc.description.abstractLucrarea este concepută ca o completare a exercițiilor practice pentru dezvoltarea acuității senzoriale, având rolul unui instrument de referință (protocoale) prezentat sub formă de tabele și care urmează să faciliteze procedura de pregătire și prezentare a probelor pentru realizarea examenului senzorial. Protocoalele pot fi utile la efectuarea analizelor senzoriale, indiferent de domeniul de activitate - în industria alimentară sau în industria restaurantelor. Conținutul acestei lucrări nu este exhaustiv, ci a fost preluat și adaptat din documentul Standard Practice for Establishing Conditions for Laboratory Sensory Evaluation of Foods and Beverages (E480-84), preluat dintr-un manual al organizației American Society for Testing and Material (ASTM) și dintr-un manual de LÉGER, SUZANNE. Apprécier les qualités organoleptiques des aliments, pour les étudiants de l’ordre d’enseignement collégial (2013).en_US
dc.language.isootheren_US
dc.relation20.80009.5107.10. Nutriţie personalizată şi tehnologii inteligente pentru bunăstarea meaen_US
dc.titleInstrumente de referință pentru pregătirea și prezentarea probelor la disciplina Analiza senzorială a produselor alimentației publice: Indicații metodice pentru realizarea lucrărilor practiceen_US
dc.typeBooken_US
item.grantfulltextopen-
item.languageiso639-1other-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Food and Nutrition-
crisitem.author.deptDepartment of Software Engineering and Automatics-
crisitem.author.orcid0000-0003-4257-1840-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Computers, Informatics and Microelectronics-
crisitem.project.grantno20.80009.5107.10.-
crisitem.project.fundingProgramState Programme-
Appears in Collections:Books/Monographs
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Instrumente-referinta-Analiza-senzoriala-alimentatie-publica-Ind-metod-DS.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.