Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1536
Title: Tehnologia produselor de patiserie: Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator
Authors: COVALIOV, Eugenia 
CHIRSANOVA, Aurica 
SIMINIUC, Rodica 
Issue Date: 2022
Source: EUGENIA COVALIOV, AURICA CHIRSANOVA, RODICA SIMINIUC. Tehnologia produselor de patiserie. Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Chișinău, Editura „Tehnică – UTM”, 2022. 82 p. ISBN 978-9975-45-796-5.
Project: 20.80009.5107.10. Nutriţie personalizată şi tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea 
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1536
ISBN: 978-9975-45-796-5
Appears in Collections:Books/Monographs

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Tehnologia-produselor-patiserie-Ind-metod-lab_DS.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.