Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1536
Title: | Tehnologia produselor de patiserie: Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator | Authors: | COVALIOV, Eugenia CHIRSANOVA, Aurica SIMINIUC, Rodica |
Issue Date: | 2022 | Source: | EUGENIA COVALIOV, AURICA CHIRSANOVA, RODICA SIMINIUC. Tehnologia produselor de patiserie. Indicații metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Chișinău, Editura „Tehnică – UTM”, 2022. 82 p. ISBN 978-9975-45-796-5. | Project: | 20.80009.5107.10. Nutriţie personalizată şi tehnologii inteligente pentru bunăstarea mea | URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1536 | ISBN: | 978-9975-45-796-5 |
Appears in Collections: | Books/Monographs |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tehnologia-produselor-patiserie-Ind-metod-lab_DS.pdf | 2.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.