Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1558
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | BOEŞTEAN, Olga | en_US |
dc.contributor.author | NETREBA, Natalia | en_US |
dc.contributor.author | MACARI, Artur | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T09:17:53Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T09:17:53Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1558 | - |
dc.description.abstract | Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la o compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, include, în părţi de masă: făină de grâu 1,0-2,5, faină din seminţe de fructe sau din miez de sâmburi de fructe 0,05-0,6, unt sau margarină 0,5-0,7, zahăr 0,3-0,9, ouă de găină 0,2-0,7 şi bicarbonat de sodiu 0,005-0,012. | en_US |
dc.relation.ispartofseries | MD 1597; | - |
dc.subject | Biscuiţilor, valoare biologică ridicată, făină | en_US |
dc.title | Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată | en_US |
dc.type | Patent | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.author.dept | Department of Food Technology | - |
crisitem.author.dept | Department of Food Technology | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0002-0390-3550 | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-4163-3771 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Food Technology | - |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MD 1597 BDI Bbiscuiti cu vb ridicata.pdf | 496.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.