Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1558
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBOEŞTEAN, Olgaen_US
dc.contributor.authorNETREBA, Nataliaen_US
dc.contributor.authorMACARI, Arturen_US
dc.date.accessioned2022-12-23T09:17:53Z-
dc.date.available2022-12-23T09:17:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1558-
dc.description.abstractInvenţia se referă la industria alimentară, şi anume la o compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, include, în părţi de masă: făină de grâu 1,0-2,5, faină din seminţe de fructe sau din miez de sâmburi de fructe 0,05-0,6, unt sau margarină 0,5-0,7, zahăr 0,3-0,9, ouă de găină 0,2-0,7 şi bicarbonat de sodiu 0,005-0,012.en_US
dc.relation.ispartofseriesMD 1597;-
dc.subjectBiscuiţilor, valoare biologică ridicată, făinăen_US
dc.titleCompoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicatăen_US
dc.typePatenten_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Food Technology-
crisitem.author.deptDepartment of Food Technology-
crisitem.author.orcid0000-0002-0390-3550-
crisitem.author.orcid0000-0003-4163-3771-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
crisitem.author.parentorgFaculty of Food Technology-
Appears in Collections:02-Patents
Files in This Item:
File Description SizeFormat
MD 1597 BDI Bbiscuiti cu vb ridicata.pdf496.06 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.