Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1558
Title: | Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată | Authors: | BOEŞTEAN, Olga NETREBA, Natalia MACARI, Artur |
Keywords: | Biscuiţilor, valoare biologică ridicată, făină | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | MD 1597; | Abstract: | Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la o compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, include, în părţi de masă: făină de grâu 1,0-2,5, faină din seminţe de fructe sau din miez de sâmburi de fructe 0,05-0,6, unt sau margarină 0,5-0,7, zahăr 0,3-0,9, ouă de găină 0,2-0,7 şi bicarbonat de sodiu 0,005-0,012. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/1558 |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MD 1597 BDI Bbiscuiti cu vb ridicata.pdf | 496.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.