Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1558
Title: Compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată
Authors: BOEŞTEAN, Olga 
NETREBA, Natalia 
MACARI, Artur 
Keywords: Biscuiţilor, valoare biologică ridicată, făină
Issue Date: 2022
Series/Report no.: MD 1597;
Abstract: 
Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la o compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, include, în părţi de masă: făină de grâu 1,0-2,5, faină din seminţe de fructe sau din miez de sâmburi de fructe 0,05-0,6, unt sau margarină 0,5-0,7, zahăr 0,3-0,9, ouă de găină 0,2-0,7 şi bicarbonat de sodiu 0,005-0,012.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1558
Appears in Collections:02-Patents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
MD 1597 BDI Bbiscuiti cu vb ridicata.pdf496.06 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.