Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1592
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBANTEA-ZAGAREANU, Valentinaen_US
dc.contributor.authorNETREBA, Nataliaen_US
dc.date.accessioned2022-12-26T08:12:01Z-
dc.date.available2022-12-26T08:12:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/1592-
dc.description.abstractInvenţia se referă la industria alimentară, în particular la produsele de cofetărie, şi anume la un procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate. Procedeul, conform invenţiei, include inspectarea şi spălarea prunelor uscate şi/sau a stafidelor cu apă rece, blanşarea acestora cu abur timp de 5...10 min, fierberea prunelor timp de 10-15 min în sirop obţinut din apă şi zahăr luate în raport de 1:4 respectiv.en_US
dc.relation.ispartofseriesMD 1626;-
dc.subjectBomboane glazurate, fructe uscate, produse de cofetărieen_US
dc.titleProcedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscateen_US
dc.typePatenten_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:02-Patents
Files in This Item:
File Description SizeFormat
MD 1626 BDI Procedeu bomboane glazurate.pdf569.06 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.