Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/1592
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina | en_US |
dc.contributor.author | NETREBA, Natalia | en_US |
dc.date.accessioned | 2022-12-26T08:12:01Z | - |
dc.date.available | 2022-12-26T08:12:01Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/1592 | - |
dc.description.abstract | Invenţia se referă la industria alimentară, în particular la produsele de cofetărie, şi anume la un procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate. Procedeul, conform invenţiei, include inspectarea şi spălarea prunelor uscate şi/sau a stafidelor cu apă rece, blanşarea acestora cu abur timp de 5...10 min, fierberea prunelor timp de 10-15 min în sirop obţinut din apă şi zahăr luate în raport de 1:4 respectiv. | en_US |
dc.relation.ispartofseries | MD 1626; | - |
dc.subject | Bomboane glazurate, fructe uscate, produse de cofetărie | en_US |
dc.title | Procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate | en_US |
dc.type | Patent | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | 02-Patents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MD 1626 BDI Procedeu bomboane glazurate.pdf | 569.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.