Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/1592
Title: Procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate
Authors: BANTEA-ZAGAREANU, Valentina 
NETREBA, Natalia 
Keywords: Bomboane glazurate, fructe uscate, produse de cofetărie
Issue Date: 2022
Series/Report no.: MD 1626;
Abstract: 
Invenţia se referă la industria alimentară, în particular la produsele de cofetărie, şi anume la un procedeu de obţinere a bomboanelor glazurate pe bază de fructe uscate. Procedeul, conform invenţiei, include inspectarea şi spălarea prunelor uscate şi/sau a stafidelor cu apă rece, blanşarea acestora cu abur timp de 5...10 min, fierberea prunelor timp de 10-15 min în sirop obţinut din apă şi zahăr luate în raport de 1:4 respectiv.
URI: http://cris.utm.md/handle/5014/1592
Appears in Collections:02-Patents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
MD 1626 BDI Procedeu bomboane glazurate.pdf569.06 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.