Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2132
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorADASCALIȚA, Luciaen_US
dc.contributor.authorCAZAC, Vioricaen_US
dc.date.accessioned2023-12-05T12:38:06Z-
dc.date.available2023-12-05T12:38:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationADASCALIȚA-CRIGAN, Lucia, CAZAC-SCOBIOALA, Viorica. Baba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparare. In: Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare, Ed. 14, 30-31 mai 2022, Chișinău. Chișinău: Institutul Patrimoniului Cultural, 2022, Ediția 14, R, p. 65. ISBN 978-9975-84-158-0.en_US
dc.identifier.isbn978-9975-84-158-0-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/2132-
dc.description.abstractPatrimoniul gastronomic al Republicii Moldova este variat atât după tipul produselor, surselor utilizate, a modului de preparare și prezentare, cât și a tradițiilor legate de acestea.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.relation20.80009.0807.17 Educație pentru revitalizarea patrimoniului cultural național prin tehnologiile tradiționale de prelucrare utilizate în Republica Moldova în contextul multiculturalității, diversității și integrării europeneen_US
dc.titleBaba Neagră – element de patrimoniu gastronomic și tradiții de preparareen_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferencePatrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovareen_US
item.grantfulltextopen-
item.languageiso639-1other-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Textile and Polygraphy-
crisitem.author.parentorgFaculty of Textiles and Polygraphy-
Appears in Collections:Proceedings Papers
Files in This Item:
File Description SizeFormat
p-65_5.pdf234.77 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.