Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2284
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | MÎRZA, Sergiu | en_US |
dc.contributor.author | ONOFREI, Oleg | en_US |
dc.contributor.author | POPA, Sergiu | en_US |
dc.contributor.author | RÎBINŢEV, Ion | en_US |
dc.date.accessioned | 2023-12-16T08:27:08Z | - |
dc.date.available | 2023-12-16T08:27:08Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | MÎRZA, Sergiu, ONOFREI, Oleg, POPA, Sergiu, RÎBINŢEV, Ion. Particularitățile mediului de marketing al producătorilor de cătină albă. In: Sectorul agroalimentar – realizări și perspective, Ed. 1, 11-12 noiembrie 2022, Chisinau. Chişinău: Print-Caro, 2023, pp. 85-87. ISBN 978-9975-165-51-8.. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-165-51-8 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/2284 | - |
dc.description.abstract | Agenţii economici, precum și alte organizaţii şi instituţii, îşi desfăşoară activitatea şi îşipromovează interesele într-un mediu înconjurător complex şi dinamic. Întreprinderile, spre exemplu, sunt entităţi ce formează sisteme deschise, conectate la un mediu dat, care dispun de intrări în sistem (input-uri), de ieşiri din sistem (output-uri) şi de un mod specific de autoreglare. Intrările în acest sistem au în vedere diferite categorii de resurse necesare desfăşurării activităţii, precum resursele materiale, de personal, financiare şi informaţionale. Ieşirile din sistem pot fi bunuri, servicii, idei sau informaţii. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | marketing environment of the enterprise | en_US |
dc.subject | internal environment | en_US |
dc.subject | microenvironment | en_US |
dc.subject | macroenvironment | en_US |
dc.subject | market relations | en_US |
dc.subject | competition relations | en_US |
dc.title | Particularitățile mediului de marketing al producătorilor de cătină albă | en_US |
dc.title.alternative | The particularities of the marketing environment of the white sea buckthorn producers | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Sectorul agroalimentar – realizări și perspective | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
Appears in Collections: | Conference Abstracts |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
85-87_40.pdf | 713.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.