Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2284
Title: | Particularitățile mediului de marketing al producătorilor de cătină albă | Other Titles: | The particularities of the marketing environment of the white sea buckthorn producers | Authors: | MÎRZA, Sergiu ONOFREI, Oleg POPA, Sergiu RÎBINŢEV, Ion |
Keywords: | marketing environment of the enterprise;internal environment;microenvironment;macroenvironment;market relations;competition relations | Issue Date: | 2022 | Source: | MÎRZA, Sergiu, ONOFREI, Oleg, POPA, Sergiu, RÎBINŢEV, Ion. Particularitățile mediului de marketing al producătorilor de cătină albă. In: Sectorul agroalimentar – realizări și perspective, Ed. 1, 11-12 noiembrie 2022, Chisinau. Chişinău: Print-Caro, 2023, pp. 85-87. ISBN 978-9975-165-51-8.. | Conference: | Sectorul agroalimentar – realizări și perspective | Abstract: | Agenţii economici, precum și alte organizaţii şi instituţii, îşi desfăşoară activitatea şi îşipromovează interesele într-un mediu înconjurător complex şi dinamic. Întreprinderile, spre exemplu, sunt entităţi ce formează sisteme deschise, conectate la un mediu dat, care dispun de intrări în sistem (input-uri), de ieşiri din sistem (output-uri) şi de un mod specific de autoreglare. Intrările în acest sistem au în vedere diferite categorii de resurse necesare desfăşurării activităţii, precum resursele materiale, de personal, financiare şi informaţionale. Ieşirile din sistem pot fi bunuri, servicii, idei sau informaţii. |
URI: | http://cris.utm.md/handle/5014/2284 | ISBN: | 978-9975-165-51-8 |
Appears in Collections: | Conference Abstracts |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
85-87_40.pdf | 713.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.