Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cris.utm.md/handle/5014/2305
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | GUTIUM, Olga | en_US |
dc.contributor.author | CAZAC, Viorica | en_US |
dc.date.accessioned | 2023-12-17T21:24:29Z | - |
dc.date.available | 2023-12-17T21:24:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | GUTIUM, Olga, CAZAC-SCOBIOALA, Viorica. Urzicile – plantă multifuncțională în preparate tradiționale. In: Tradiţii şi procese etnice, Ed. 3, 31 martie 2022, Chişinău. Chişinău: Notograf Prim, 2022, Ediția 3, R, p. 34. ISBN 978-9975-84-157-3.. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-84-157-3 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.utm.md/handle/5014/2305 | - |
dc.description.abstract | Alimentele tradiționale joacă un rol important în identitatea locală, comportamentul consumatorilor, transferul patrimoniului cultural pentru generațiile viitoare și interacțiunea acestui patrimoniu cu restul lumii. Produsele autohtone sunt, de regulă, produse naturale, care au valoare nutritivă şi biologică înaltă şi se înscriu perfect în tradiţiile alimentare naţionale. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.relation | 20.8009.0807.17 | en_US |
dc.subject | plante de primăvară | en_US |
dc.subject | urzici | en_US |
dc.subject | preparate tradiționale | en_US |
dc.subject | beneficii | en_US |
dc.subject | obiceiuri | en_US |
dc.title | Urzicile - plantă multifuncțională în preparate tradiționale | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.relation.conference | Tradiţii şi procese etnice | en_US |
item.grantfulltext | open | - |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
crisitem.author.dept | Department of Textile and Polygraphy | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Textiles and Polygraphy | - |
Appears in Collections: | Conference Abstracts |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.