Please use this identifier to cite or link to this item: http://cris.utm.md/handle/5014/2305
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGUTIUM, Olgaen_US
dc.contributor.authorCAZAC, Vioricaen_US
dc.date.accessioned2023-12-17T21:24:29Z-
dc.date.available2023-12-17T21:24:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationGUTIUM, Olga, CAZAC-SCOBIOALA, Viorica. Urzicile – plantă multifuncțională în preparate tradiționale. In: Tradiţii şi procese etnice, Ed. 3, 31 martie 2022, Chişinău. Chişinău: Notograf Prim, 2022, Ediția 3, R, p. 34. ISBN 978-9975-84-157-3..en_US
dc.identifier.isbn978-9975-84-157-3-
dc.identifier.urihttp://cris.utm.md/handle/5014/2305-
dc.description.abstractAlimentele tradiționale joacă un rol important în identitatea locală, comportamentul consumatorilor, transferul patrimoniului cultural pentru generațiile viitoare și interacțiunea acestui patrimoniu cu restul lumii. Produsele autohtone sunt, de regulă, produse naturale, care au valoare nutritivă şi biologică înaltă şi se înscriu perfect în tradiţiile alimentare naţionale.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.relation20.8009.0807.17en_US
dc.subjectplante de primăvarăen_US
dc.subjecturzicien_US
dc.subjectpreparate tradiționaleen_US
dc.subjectbeneficiien_US
dc.subjectobiceiurien_US
dc.titleUrzicile - plantă multifuncțională în preparate tradiționaleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.relation.conferenceTradiţii şi procese etniceen_US
item.languageiso639-1other-
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptDepartment of Textile and Polygraphy-
crisitem.author.parentorgFaculty of Textiles and Polygraphy-
Appears in Collections:Conference Abstracts
Files in This Item:
File Description SizeFormat
p--34.pdf115.45 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.